EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt 4 haalt uit tegen Roosteren : 6-0

 Met 2 wissels waren de keuzemogelijkheden voor trainer Vergoossen beperkt. Geen verre neef die kon vlaggen, dus nam onze assistent trainer Patrick Timmermans de vlag over. Hulde!
Joshi Laven verhuisde van de rechtsback positie naar de spits en liet zien dat hij ook als nummer 9 prima uit de voeten kan. Binnen het kwartier tekende hij namelijk met een klassiek puntertje, op aangeven van Twan van Pol, voor de 1-0. Ook de 2-0 kwam van de voet van Joshi. Zelfde recept, met ditmaal Guyon Vogels als aangever. Kansen genoeg om de score verder uit te breiden, maar er werd voor rust niet meer gescoord.
In de tweede helft werd de score uitgebreid en werd het trouwe publiek beloond met mooie acties/ aanvallen te zien. Het begon met de 3-0: Nick Coonen trapte de corner en Tim van de Wauw werkte de bal bij de 2e paal binnen. Het slotakkoord kwam op naam van de gebroeders Van Pol.
Twan zorgde tot tweemaal toe dat een mooie combinatie eindigde in een doelpunt en tekende hiermee voor de 4-0 en 5-0. Aangevers waren Guyon Vogels en Rico Mandos. De eer was aan Luc om Guyon zijn 3e assist van de dag te bezorgen en de eindstand op het bord te zetten.