EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

SV Venray O23 - EVV Echt O23 0-1

EVV Echt O23 speelde afgelopen zaterdag uit tegen SV Venray O23. Het werd een vechtwedstrijd waarbij de wedstrijd uiteindelijk winnend over de streep werd getrokken. 

In een zonnig Venray stond dit weekend een uitwedstrijd op het programma tegen SV Venray. Wat vooraf een makkelijke wedstrijd moest worden werd uiteindelijk een moeizame zaterdagmiddag. 
Na een slordig en slap begin was het SV Venray dat na een aantal minuten de eerste grote kans kreeg. Deze werd over geschoten en EVV kwam met de schrik vrij. Waar SV Venray vrijwel de hele wedstrijd inzakte en via de counter gevaarlijk werd, werd EVV Echt in de 1e helft vooral gevaarlijk via standaardsituaties die niks opleveren. EVV Echt maakte het zichzelf moeilijk door niet de duels in te gaan en niet te gaan voetballen. Zo was er dus ook een 0-0 ruststand.
In de 2
e Helft zal en moest het beter voor EVV. De 2e helft begon EVV sterk en met meer energie wat resulteerde in een aantal mogelijkheden. In de 73e minuut was het Novah die een afvallende bal knap binnenschoot : 0-1
Een minuut later was het weer Novah die direct voor de 2-0 kon zorgen maar de bal werd goed gekeerd door de keeper. Hierna was het Venray die vooral lange ballen naar voren schoot in de hoop nog een gelijkmaker te forceren>
Maar V
enray werd niet meer gevaarlijk en waren er vooral countermogelijkheden voor EVV Echt om op een veilige 2-0 voorsprong te komen. Deze werden slordig uitgespeeld. 
De overwinning werd uiteindelijk over de streep getrokken na een matige wedstrijd. Zo komt EVV Echt op een gedeeld 2
e plek te staan op 1 punt van de koploper. 

Onze volgende wedstrijd staat op zaterdag 16 oktober gepland tegen de gedeeld nummer 2 VV Dongen.

Opgelet : de aanvangstijd van het duel EVV Echt O23 - Dongen O23  is vervroegd van 17.30u naar 15.30.